Menü
Kosár tartalma

Sanita

Cikkszám:: 18020311-
A Carbon egy rendkívül könnyű és lélegző munkacipő. rendkívül csúszásgátló talppal. amely SRC minősítéssel rendelkezik. A cipőt géppel mosható és antibakteriális talpbetéttel tervezték. amely cserélhető. A talpbetét antisztatikus. így a statikus elektromosságot elvezeti Kiváló  kórházi kör..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 912250-2
Biztonsági védő cipő nagyon jó minőségben. nagyon jó áron.Nincs kompromisszum a minőség. a biztonság és a kényelem terén. Lábujjvédelem és védő talp.Konyhákra. kertészeknek. karbantartóknak. szállítóknak ajánljuk...
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 903001
 Kényelmes fűzős félcipő Action bőrből. Rendkívül csúszásálló a Flex'n'Grip talp miatt. ezért tökéletes nedves és / vagy olajos felületeken. A kivehető talpbetét antibakteriális és légáteresztő. Konyhákhoz. szállodákhoz és orvosi helyiségekhez alkalmas.A San Food kollekció része . ..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 1501010-
Nyitott. könnyű klumpa  kiváló minőségű. tartós Permair Protector® bőrből.A Permair légáteresztő és vízálló. A csúszásgátló és ütéselnyelő "Grip-Tech" talp. valamint az anatómiai talapzat biztosítja az egész napos kényelmet.A San Duty kollekció része .A széles fejrész  és a jól eltalált..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 1501011-
Nyitott. felhajtható pántos.könnyű klumpa  kiváló minőségű. tartós Permair Protector® bőrből.A Permair légáteresztő és vízálló. Az állítható hátsó pánt. a  csúszásgátló és ütéselnyelő "Grip-Tech" talp. valamint az anatómiai talapzat biztosítja az egész napos kényelmet és biztonságot.A S..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 912220-2
Biztonsági védő cipő nagyon jó minőségben. nagyon jó áron.Nincs kompromisszum a minőség. a biztonság és a kényelem terén. Lábujjvédelem és védő talp.Konyhákra. kertészeknek. karbantartóknak ajánljuk...
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 204022,204023
Szuperkönnyű és funkcionális fűzős cipő fehér és fekete VÍZÁLLÓ mikroszálas felsőrésszel.A cipők Coolmax® anyaggal vannak bélelve a jobb klíma érdekében.A külső talp extrém csúszásgátló EVA-ból és gumiból készült. A cserélhető Edge talpbetét antibakteriális anyagokból készült, amely jó lábklím..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 90501
Szuper könnyű és funkcionális félcipő. felső. sima és vízálló nubukbőrből. konyhai cipőként használható.A talp rendkívül csúszásmentes és PU / gumiból készült. A cipő összetett lábujjvédővel rendelkezik. a talp pedig a legújabb S-bounce (ugráló) technológiával rendelkezik. amely rendkívül jó üté..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 9030
A TECH  félcipők  egy rendkívül erős és lélegző antibakteriális mikroszálból készült szuperkönnyű cipő család.Ezek a az egyedi tulajdonságok . amelyek alkalmassá teszik a cipőt az élelmiszeripar. és a konyhák  számára.Az új. felhasználóbarát S-lock fűzőrendszer biztosítja a cipő g..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 1015
Nyitott. felhajtható pántos.könnyű klumpa  a klasszikus Flex klumpa új változatában. Kiváló minőségű vízálló szabadalmazott bőrből. divatos  nyomott mintákkal.Az állítható hátsó pánt. a  csúszásgátló és ütéselnyelő PU talp. valamint az anatómiai talapzat biztosítja az egész napos ..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 204024-02
Szuperkönnyű és funkcionális fűzős cipő elegáns fekete textil felsőrésszel.A cipők Coolmax® anyaggal vannak bélelve a jobb klíma érdekében.A külső talp extrém csúszásgátló EVA-ból és gumiból készült. A cserélhető Edge talpbetét antibakteriális anyagokból készült, amely jó lábklímát teremt. A t..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 9190
Három különböző talpbetét . különböző funkciókkal és árral Sanita cipőkhöz. de egyéb cserélhető betétes cipőkhöz is használható919020: Cserélhető és antibakteriális talpbetét. ütéselnyelő gél technológiával. amely elnyeli és csökkenti az ütéseket az aktív mindennapi életben. A jó kényelem érdekébe..
Nettó ár: 0.00 €
Tételek: 1 - 12 / 13 (2 oldal)