Menü
Kosár tartalma

Galléros pólók

Galléros pólók

termékcsoport

Cikkszám:: R566M
Elasztikus galléros póló férfi változatban.Kötött gallérral és kötött ujja pánttal készül. oldalán sliccelve.3 gombbal záródik. testhez álló fazonú.kimondottan elegáns ebben a termékkörben  Finoman kidolgozott részletek. jó színekNői változatban is rendelhetőJó ár-érték arányAjánlott területek:..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: R566F
Elasztikus galléros póló női változatban.Kötött gallérral és kötött ujja pánttal készül. oldalán sliccelve.4 gombbal záródik. testhez álló fazonú.kimondottan elegáns ebben a termékkörben  Finoman kidolgozott részletek. jó színekFérfi változatban is rendelhetőJó ár-érték arányAjánlott területek:..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 63
Galléros póló .kevert szálas anyagbólKötött gallérral és ujja pánttal készül. oldalán sliccelve.3 gombos gombolódás. Extra méretekben is .Tartós. kényelmes. színtartó és mérettartóAjánlott területek: konyhai dolgozó. felszolgáló szakács. chef         ..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 63202
Galléros póló női és férfi változatban . 100% pamutból.Kötött gallérral és ujja pánttal készül. oldalán sliccelve.3 gombos gombolódás.Női és férfi  méretezés.Könnyű a hozzáillő kötényt megtalálni. mert rengeteg színben rendelhető.Ha mégsem találja amit keres. hívjonKonyha.Ajánlott területek:che..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 982
A póló jól ötvözi a tartósságot. a jó viselési tulajdonságokkal. mivel a magas pamut tartalom mellett a PE segíti a hosszú élettartamot. és a gyűrődés mentességet.Kötött gallérral és ujja pánttal készül.2 színre festett gombbal záródik.Az anyag vastagsága a tartósságot. a magas pamut tartalom a jó s..
Nettó ár: 0.00 €
Cikkszám:: 63210
Galléros póló női és férfi változatban . 100% pamutból.Kötött gallérral és ujjapánttal készül. melyekben elasztán biztosítja a tertást. 3 gombos gombolódás. Unisex méretezés.8 színben.S-3XL méretekben..
Nettó ár: 0.00 €
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)