Menü
Kosár tartalma

Bemutatkozik az A LA Cart áruház


Aki egy kicsit is igényes cégének megjelenítésére, van saját logója, saját szín és ízlés világa, általában nem akar hasonlítani más hasonló cégekre
Ezért próbálkozik a vendéggel találkozó munkatársai és Önmaga ruházatának terveztetésével, varratással, saját beszerzéssel.
Ezek azonban időigényes  és többirányú,  jó szakmai hozzáértést kívánó feladatok.    
           E helyett kínálunk Önnek egy olyan megoldást, amely a terhek jelentős részét leveszi a válláról, de biztosítja az elvárt magas minőségi és szolgáltatási színvonalat.
            Nem tartunk jelentős készleteket, de vannak mintadarabjaink, anyagmintáink és jól kiválasztott Prémium kategóriás beszállítóink.
Lehetőség van tehát arra, hogy Európa és Magyarország legjobb minőségi gyártóinak  kollekciójából állítsa össze, igényeinek megfelelő öltözeteket, mi megrendeljük, behozzuk, összeállítjuk Önnek. Ezért hívjuk ezt A La Cart bemutató áruháznak.
Ön már csak a kiosztandó öltözettel találkozik.
             Persze nem lesz meg azonnal, de nem is kell megalkudnia az azonnali beszerzés problémáival (színeltérés és minőségi eltérés az egyes darabok között, hiányzó méretek,nincs utánpótlás, van utánpótlás de már más a minősége, színe, esetleg mérete stb.).  Persze, ha azonnal kell valami- teszünk rá kísérletet, hogy készleteinket felforgassuk, vagy sürgős eljárásban beszerezzük azt, amit kell.
             Ha Önök igazán igényesek  dolgozóik megjelenésére, az egységes, egyedi kinézetre, jó partnert találnak cégünkben. Nekünk ugyanis az a fontos , hogy a vevő elégedett legyen, mert az elégedett vevő kifizeti a számlát és legközelebb is nálunk vásárol.
              Ezért sok szolgáltatással segítjük választását, és egyszerűsítjük a megvásárolt ruha kiadásával kapcsolatos adminisztrációs terheit.    
   Szeretjük, ha egyenrangú partnerként kezelnek bennünket, ez hozza ki a legjobb formánkat.
           
                                                                                                      Reméljük, hamarosan Ön is a partnerünk lesz